Våran dag, kort och gott!



Jag och min solstråle leker i sanden!

LÖRDAG 26 September!

07.00 - Matz åker och ska vara med i en fiske tävling (gäddgraget), jag och Nelly har morgonmys.
10.30 - Jag och Nelly slocknar i soffan.
11.30 - vaknar med en sprallig tjej.
13.00 - Åker till colorama och köper målarfärg.
13.45 - Mot Västanfors
14.10 - Möter upp Matilda hos hennes mamma och Björn, de fikas, leks och är allmänt trevligt.
16.20 - Hemfärd
17.00 - Kommer en aningens överförfriskad (heter de så?) Matz hem.
17.30 - Skjutar Nelly till farmor och farfar  som ska tillbringa natten där.
18.30 - Pussar Nelly godnatt och kör vidare mot Krylbo.
19.30 - Gasar hem för att kolla hur läget ser ut med Matz, som sover som ett litet barn!
Nu 23.30 pustar jag ut, jag har : Dammat, damsugit, skurat golv, tvättat, hängt tvätt, rengjort toaletten och omorganiserat bland pinalerna, målat mina fynd jag fyndat på loppis VITT VITT VITT! Matz vaknar och är allmänt dryg och tycker han är sååå rolig, jag ignorerar och han somnar om!

Nu ska även jag bädda ner mig, brevid en sovandes spritfabrik...ska jag njuta av morgondagens sovmorgon, det kan du ge dig fan på! GODNATT!


1 år!



Ja då ligger våran 1 åring och sover nu då, tillslut! Hon har börjat knöla vid läggdags och hon är inte lätt att söva!
Tålamod är verkligen något som får prövas ända ut till dom yttersta gränserna som förälder. Och jag måste säga att jag är rätt duktig på de och vill passa på och ge mig själv en klapp på axeln.

Kolla in pälsmössan på bilden, jag föll pladask! Farmor sa nåt om att hon blev en liten säl i den, och ja de kan nog stämma...världens gulligaste säl isf!

Vi hade lite besök här på em av fam,faf,gamfam,mof och mos (=moster).
Många jättte fina presenter fick Nelly.Tänker inte skriva ner alla, men bla en farm,dockor mmmmmm....!

Hur går det med min träning då?
Jo det har gått riktigt riktigt bra, men har nu börjat känna av slitningar i v.knä och känner att jag ska vila det så jag kan fortsätta utan större skador. Blir till lite rehab i simbassängen tror ja. Då jag har kört på asfalt med joggen och med kassa knän i grunden så är de kanske inte så konstigt, dessutom började jag nog lite för hårt. Kan hända att de blir poweryoga på onsdag,19-20.30 i Karlbo gymnastikhall. Det är min moster som håller i det och hon är en grym ledare, kan verkligen rekomendera hennes pass! Där kan man snacka energi!

HOJ!

Förkylningstider!

Efter vilodagen igår körde jag på en lite kortare joggingvända idag på ca 40 min med lite inslag av intervallträning. Känns som att man börjar gå mot förkylningstider, Nelly är redan där. Värker på höger sida av ryggen och ner mot rövva, kan nog va träningsvärken som inte lagt sig helt. Började min första jogging tur i lördags på 60 min och ATTANS vilken träningsvärk jag gott med!

Kör hemmaträning i morgon och släpper iväg Matz till gymmet.
Åh gud så jag längtar till torsdag, då blir det power gympa med exertube (gummiband).Yes, jag är peppad till max inför höstens träning!

Iaf så hände det något helt fruktansvärt igår när vi va påväg hemmifrån, Nelly sitter brevid mig när jag ska till och stänga ytterdörren, snabb som hon är nu förtiden så kryper hon mot trappen (som är av sten/betong?) tar sats och vänder sig om för att krypa ner för den, då hon snubblar på hennes fötter och rullar ner för trappen! Jag skriker, och gud så jag skrek jag trodde de skulle gå riktigt illa, men det gick bra, faktiskt otroligt bra, hon blev nog mest rädd för att jag vrålade rakt ut och slängde grejjer jag hade i famnen för hon grät en liten stund sen va de osm vanligt iag...PUH!!!Jag visste inte vad jag skulle ta mig till, de va en sån hemsk syn och se henne rulla ner och se hennes skrämda min, min plutt!

Jaja, nu är jag redo för en natts sömn. Får se om Nelly gör oss sällskap inatt också.


En förklaring!

OK, jag vill bara klargöra att min plan med träningen INTE är relaterad till min vikt. Den senaste månaden har jag gått upp 5 kg cirkus, och trivs mycket bättre med rumpa än utan. Nu ska jag  "forma" mig. Så säg hej till löpning och styrketräning och ett friskare jag! Tack!

osammanhängande!

såg nu i efterhand min osammanhängande text i förra inlägget,så kan de gå!

nyttliv!

Mina härliga  trogna läsare, jag får först och främst be om ursäkt för min urusla uppdat här inne!
Min motivation har vart ner på botten ett tag nu. Men nu är det så att jag har börjat startat ett nytt liv...ja lite lätt iaf! Så nu har jag mina funderingar på att starta om på ny kula med bloggen där ska ni kunna följa mig i min träning till the perfect body! Jag ska svettas, jag ska flåsa och jag ska börja skapa min drömkropp.
Men jag kommer även skriva lite om min vardag, men den kommer mest att innehålla mina upplevelser inom träningen. Just det att jag tänkte dela med mig av detta till er ska sporra mig och ge mig en kick till att fortsätta, kanske kan ni även finnas där och stötta när musten har runnit ur mig!



bjuder på en riktig sommar bild!


RSS 2.0