Onsdag kväll!

Vilken underbar kväll, drog ut till landet (Västerbykil) och hem till Martina.Där bjäds de på te och mackor och massa skitsnackande:) sen satte vi oss vid teven och rökte lite vattenpipa till det okända. Det har vart super trevligt så TACK Martina för ikväll de här behövde jag!!!

Annars då gott folk, va har Ems och Nells hittat på idag då? Malin och hennes Julia kom in till stan och vi gick till kalles och gungade och drog vidare för att köpa lite kulglass. Mycket trevligt det med.

Nu blir de sängen för att ladda batterierna inför morgon dagen, Nelly den lilla energiknippen är överallt och ingenstans nu för tiden så de är full rulle!HoppHopp!

Läste dessutom i c.s blogg nyss,de kom en liten tår...för nog fan hade vi de bra roligt ihop!Love product!Nellsis äter själv för första gången!:)

Kommentarer
Postat av: Mam

Hahaha vilket charmtroll<3 puss från mormor fialotta.:)

2009-05-07 @ 09:00:48
Postat av: Lina

sicka söta miner hon gör hela tiden :) sicket charmtroll!

2009-05-07 @ 12:55:51
URL: http://millblomskan.blogg.se/
Postat av: Martina

Tack själv gumman, super mysig kväll!! måste snart göras igen!:)

2009-05-07 @ 18:51:56
Postat av: Jennie

Sugen på lite nya kläder, skor, skivor, blommor? Eller helt enkelt kanske något annat? Då tycker jag att du ska kolla in den här sidan:

http://www.gratis5.se/user/register/HovbergHär registrerar du dig för att samla ihop poäng och det är hur enkelt som helst och till en fördel gratis också !

Du får 50 poäng när du registrerar dig, men om du gör det över länken ovan får du även 25 extra poäng ifrån mig !

Lycka till :) !

2009-05-09 @ 13:20:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0