Problemhy!

SJÄLVKLART, så jävla typiskt...Emelie goes prickigkorv i hela fejset, då va man åter en jävla finnunge. Finns det nåt som jag hatar mest med mig själv nu så är de min problemhy. Kvällen har bestått i att försöka läka den så den blir fin till helgen. Jag gjorde en annan variant på ansiktsmask nu med kamomillte, citron och honung, efter att ha setat med den så huden fick suga åt sig av allt så tvättade jag mig och smorde in mig med aloevera,hoppas hoppas! I veckan blir det till att handla hem B5 vitamin som ska göra susen för problemhy.

Idag har det vart en helt underbar dag, har i stortsett vart hemma hos min mormor och morfar i Brunnbäck hela dagen, ätit, fikat, promenerat och haft det allmänt mysigt hela familjen.

Nu har jag precis ätit kesella med nötter och druckit kamomillte, så nu kommer jag sova gott!



Tröttast i världen!

Dåså, helg igen! Jag längtar till sängen som bara fan, lägga mig och läsa världens bästa bok: Jenna Jameson att älska som en porrstjärna. Började läsa på tåget ner till Sthlm i tisdags och har nu hunnit med halva boken som är på 600 sidor. Och dom som känner mig vet att jag ALDRIG läser böcker i vanliga fall, men om så tröttnar ja lika fort som jag öppnat den.

I morse kom Nellys farmor hit innan Matz åkte till jobbet. På fm grejjade hon med nellis och jag rullade köttbullar och donade. Sedan så åkte dom ut till Sonnbo och  jag bäddade ner mig och sov i 2 h, helt slut. Men förutom tröttheten (som mycket väl kan bero på vädret) så mår jag hur bra som helst. Jag är så lycklig!

Helgen blir nog lugn som de ser ut.



Den STORA dagen...

är nu här! Tänk på mig!

Ansiktsmask by Emla!

Gjode mig en hemmagjord ansiktsmask för ett tag sen, den vart riktigt lyckad så nu är jag lika len och go som Nellys babystjärt:) Jag blandade: havregryn, honung, liten snutt äggula och kamomillte, tillsist lite hett vatten. Rekomenderas varmt!

Gonatt


Tummen upp för mig!

OjOj, what a day! Har fått väldigt mycket gjort idag kan ja säga. Dagen började 6.30, frukost, mys, morgontvätt och på klädning. Damsög, torkade golven och Linn kom på ett välbehövt besök cirkus 9. Ja som bäddat ner mig för en stunds vila när Nelly somna, men men...nöden har ingen lag :) Linn tog hand om skrutt så ja fick vila i 1 h, TACK hjärtat! Sen kom Emilie på besök, då vart de fika och sen drog vi till Rutbo trägård och ja ville ha typ allt! Moneymoney?!! Sen packade vi in oss i bilen igen utan att handlat någonting och drog ner på stan och kollade läget och tog en kulglass och smaskade på. Hemmåt, lägga Nell. Sedan Kryllan med massa bus och stoj + mat. Hem fixa i ordning Nell för natten, kvällsvälling och tandborstning. Wohow nu är ja trött tog en paus i soffan och fortsatte sedan med disken och sen damtorkat överallt! Tummen upp för mig idag, de har vart så fullt upp så jag glömt bort att äta som ja ska :/ Så nu är ja lite halv död i min lilla hjärna.

Yesyes, so now? Känner mig rastlös som fan! Blir nog till att rensa lite tidningar.

4 dagar!

Ny energi!

Åh fick så tråkigt här hemma efter lunchen,ringde Mallan och tjopp så satt vi ute i Östanbyn och snackade skit. Och Nelly inkräktade på Julias leksaker. Så nu fick man lite ny energi igen!
 Nu så står maten på spisen, idag är dagens mat: Torsk med äggsås och potatis, I löv it! De ska Nelly få till lunch i morgon, idag till middag får hon mammas goda köttfärsås med spagetti.

Hon ligger och sussar nu...igen, tredje gången idag, sömntuta!
Såg att en till liten framtand är på gång också!

På måndag bär de av till Västerås och kolla cykelstol+ hjälm sen ska vi ut och trampa istället för att ta bilen, good motion!



Hej torsdag!

Hade tid på bvc nu på fm för lite vägning och mätning av sprallis. Allt såg mycket bra ut och hon förljer sin kurva galant.
Efter de va vi ner på stan en snabbis för ett besök på apoteket och inhandla lite diverse ting.
Nu sover Nellis en stund för att sen få inta lite käk.

Men nu är jag, precis som alla andra riktigt riktigt trött på de här vädret! Jag kräks snart på dessa gråa moln!

På lördag ska jag och Martina ha en dag i Kupolen tillsammans. Det va så jäkla längesen så jag kan inte ens minnas när vi va iväg på en shopping vända sist. Så de ser jag fram emot jätte mycket. Och helt själv dessutom så Matz ska va med Nelly hela dagen. Bra med lite far och dotter tid. Ska bli mer utav de nu då Matz tagit ut en dag i veckan så han får vara hemma med henne. Satt och krånglade som fan med försäkringskassan igår och gjorde lite små ändringar så nu ska mina dagar räcka lite längre, Najs!

Japp nu va även tågbiljetten bokad, på tisdag på tisdag....



Här vi min älskade kusin, hon ska följe med och va mitt stöd!
(sorry Linn men ja tycker du va så snygg här) :)

Nej nu vet ja tammefanken inte va ja ska skriva.


Down in the river...

jag tänker inte be om ursäkt för mitt dåliga uppdaterande här inne på bloggen, jag måste dra ner på mitt dåliga samvete som finns där i tid och otid! Sånt är livet, ibland sugs man upp och ibland ner. Idag har det vart en neråt dag iaf, hela jag känner sig som ett vrak, grå och dassig och humöret är INTE på topp.  Tänker inte gå in på närmare på detajler  om de. Har vart i Krylbo sen strax efter 16, helt själv,helt tom helt uppäten. Matz har vart hemma och städat och nelly har vart med farmor och farfar. Nu ligger hon säkert och sover. jag saknar henne! ska smyga in och pussa henne när jag kommer hem.

Åh herre, nu är de nästan bara 8 dagar kvar! Jag är såå nervös och värre blir de ju närmare dagen jag kommer! Återkommer om de!

Nu är de snart dags, att åka hem...har vart skönt att ladda batterierna ihop med dom jag håller närmast hjärta!(förutom nelly å matz såklart)

Så tillsist! Livet bjuder på prövningar, dom kommer för att stärka, dom kommer för att besegras, och göra en starkare! so kepp on!

Onsdag kväll!

Vilken underbar kväll, drog ut till landet (Västerbykil) och hem till Martina.Där bjäds de på te och mackor och massa skitsnackande:) sen satte vi oss vid teven och rökte lite vattenpipa till det okända. Det har vart super trevligt så TACK Martina för ikväll de här behövde jag!!!

Annars då gott folk, va har Ems och Nells hittat på idag då? Malin och hennes Julia kom in till stan och vi gick till kalles och gungade och drog vidare för att köpa lite kulglass. Mycket trevligt det med.

Nu blir de sängen för att ladda batterierna inför morgon dagen, Nelly den lilla energiknippen är överallt och ingenstans nu för tiden så de är full rulle!HoppHopp!

Läste dessutom i c.s blogg nyss,de kom en liten tår...för nog fan hade vi de bra roligt ihop!



Love product!



Nellsis äter själv för första gången!:)

Bilder!

Lite bild uppdatering på G!


Nelly myser i gammelmormors knä!

Jag

Nelly har roligt i gammelmosters knä!

Fisbulan

Min glada bebis!

Solstrålen!

<3

De va lite bilder från 1 Maj!


RSS 2.0