...!...?...

Har inte känt mig särskilt upplagd för att  kludda här inne på min blogg på ett tag. varje gång jag går in för att skriva några rader så blir jag lite känslosam och klickar mig här i från. vet inte riktigt va det kan bero på men nu ska jag försöka mig på ett litet inlägg iaf!

Kan ju börja med att berätta att jag och nelly följde med farmor och farfar (Nellys) till sthlm och trägårdsmässan. Där kan man snacka  inspration, wow va mycket härliga växter och inredningsdetaljer. Nelly va jätte duktig och kämpade för fullt för att vara vaken, så de vart inte så mycket sova den dagen.

I lördags va de min tjugotredje födelsedag. Jag tycker inte om att fylla år, det är inte så att jag inte vill bli gammal...jag tycker bara inte att de är nå speciellt längre så år bakade jag inte en endaste lite kaka. Min morfar som är gammal bagare bakar världens godaste tårtor gjorde en Gustavstårta som de bjöds på det fick räcka. Vi hade Matz föräldrar min pappa och syster och även min farmor här och deva alldeles lagom. Jag kan nog dra slutsatsen till de här att jag inte gillar att direkt stå i "centrum".

Idag skippar jag och malin öppna förskolan och träffas hemma hos dom idag istället, jag ska ta med mig lite tårta som vi kan mumsa på medans våra små töser leker, kan hända att vi tar en ljuvlig promenad också.

I morgon har jag tid hos frisören. Nellys farmor kommer hit och tar hand om henne medans jag får lite ny enegri i mitt vintertrötta hår. Och på fredag är det hennes farfars tur att vara barnvakt då jag och Matz drar till sthlm under dagen. Jag kan av hela mitt hjärta säga att jag älskar mina svärföräldrar som alltid finns till hands och ställer upp! Så otroligt varma människor.
<3 Ett hjärta till dom!







HippHipp Hurra...

på min jävla födelsedag!

Torsdag!



Gud jag har drömt massa tok på morgonen. Drömde att jag skulle at studeneten och ingen brydde sig, jag va heelt själv och ingen mötte upp mig, inte ens Matz brydde sig. JÄTTE konstig va den, Usch va en dröm kan påverka ens humör, känner mig helt down in the träsk! Men de blir bätte bara trollungen vaknar från sin förmiddags vila:) Hon sov försövrigt till 8 i morse, skönt med sovis! Idag ska vi på babysång. Kanske vi hinner med en promenad också, kanske tar vagnen dit så vi får lite sol på oss! Skulle behöva städas här hemma, IGEN! Återigen mitt hår, ligger och skräpar överallt, och då menar ja fan överallt. DEPP! Ska köpa tabletter och se om de blir bättre. sen så har jag lyckats ha sönder överdragen till soffans sittdel igår när jag skulle tvätta det efte att spillt ut min drink.BRA!
Idag ska jag tillaga nåt nytt till middag, ungersk gryta.
Nu ska ja fortsätta gö mig i ordning!

Sol sol älskade sol!

Studsade upp ur sängen före sju i morse, jätte pigg! Tänk vilken bra inverkan solen har på en. Jag och Linn kom ut efter många om och men på en skön promenad i de ljuvliga vädret! Nelly va inte så glad, ja tror hon vill ha en ny vagn! Om inte så vill mamma ha de:) En smidig  lätt och snygg vagn! Nog för att jag tycker den här är fin, men jag vill ha en lite lättare för promenader. Får se hur de blir med det. En ny overall skulle hon behöva iaf, dom hon har nu är alldeles för varma.

Idag har jag och Linn lagat och avnjutit en helt underbar middag, pepparotspanerad lax med ris och sås. Matz gillade de också, men fy va kladdigt och jobbigt att panera laxen, tur vi va två.

Har även vart och inhandlat nya jeans,får se om ja behåller dom eller byter, har inte riktigt bestämt mig än.Måste verkligen ge butiksbiträderna på mr.h en eloge som stod ut med mig idag, jag testade säkert 20 par jeans, och vissa 2 ggr. 20 över sex kom jag ut från affären helt slut.Dessutom är dom otroligt trevliga och hjälpsamma!

I morgon blir de babysång! Nu blir de till att fortsätta kolla in hocken, leksand-AIK!

Tjaoo bärfis!





Tisdag!

Klev upp ur sängen 9 i morse! Fixade och trixade och klockan 12 kom Sofie och hennes sötnos Alice på besök. Nelly tyckte de va jätte roligt med lite besök!


 


 



Sen kom systeryster och vi gick ut i de finfina vädret och promenerade runt lite.



Sen kom vi hem och lagade mat, idag va de korv, pepparotsås och potatis som stod på listan.
MUMS!

Skjutsade hem syster och drog iväg och städade kontoret.

Sen har kvällen inneburit mysstund och nattning!
Började träna lite här hemma, sprang upp på vinden och plockade fram mina träningsskor och började med grodhopp, sedan körde jag mage, armar, rumpa och ben. Skönt va de.
Är riktigt pepp på att skaffa mig en riktig tajt kropp nu med massa fina mukkler!
Får se hur länge de håller i sog, känner jag mig själv rätt så lägger jag av inom en månad. Jag vill börja träna på gym, men inte själv:(  Ingen vill börja med mig! Vill du?





Slö måndag!

Slö måndag! Va iaf hem till Kryllan och piggade upp mor lite med Nelly, hämtade syster i skolan och va med henne ner till stan för hon ksulle in på hälsokost och köpa nåt som fick hår och naglar starkare. Själv hittade jag en jätte gullig kepa till Nelly på Åhlens som hade texten Love product på framsidan, den blir ur läcker till sommaren. Jag ville ha allt där inne! Dears ekokläder va dunder mysiga!


Nelly fick bada balja! Det va jätte roligt nu när hon sitter själv:) Vi fiskade ankor och skvätte vatten!!

Nelly 6 månader!

Åh sitter och gluttar lite på melodifestivalen, han som gör en cover på hero, såå vackert, jahaa därdök transan upp huxflux. Men hon har klippt lugg, passar henne mycket bättre. Har tänkt på de varje gång jag sett henne att hon skulle passa bättre i lugg för hennes höga panna.Good prellan!

Medans Matz är ut så har jag passat på att ha lite skönhetsvård, scrubbat kroppen,rakat bena, smort in mig i babyoil och nu färgas ögonfransarna,blinkblibk :*wonderful!

Japp nu har melodifestivalens vinnare korats, Marlena med sin operasång! gillar faktiskt låter, Va tycker ni andra, vann rätt låt eller vem tycker ni skulle få presentera Sverige? Annars gillade jag Alcazar skarpt!

Idag blev Nelly 6 månader, tiden bara springer iväg! det firade vi med en vända till Västerås Matz skulle kolla på en motorcykel och köpa lite nya fiskedrag. Nelly fick en jätte rolig hund som går och skäller, den tyckte hon om jätte mycket! Själv hittade jag en jätte söt röd topp och en vit basic t-shirt!

Jahapp nu ska jag dregla över Josh Hartnett på femman! Inte för att jag vet om filmen är bra men han är urläcker så de spelar ingen  roll:)


Powerwalk!


Mallan och jag 2006

I morse ringde Mallan och undrade om vi ville haka på ner på stan för att glutta lite.
Vi gjorde oss klara och möttes nere i "stora "staden.
Jag hittade en bok med massa goa recept på sallader och en hudsalva till Nellys torra kinder.
Sedan åt vi lunch på citygallerian, de blev en avokadosallad för min del, göttans.

När vi kom hem slocknade Nelly och jag passade på att damma av här hemma och tvätta en maskin.

Runt 18 tiden klädde jag på mig för att ta en joggingrunda, hah...trodde jag ja, min kondis är inte den bästa så tog en powerwalk 1 timme istället. De va min första promenad utan barnvagn och de va såå härligt att sv'änga på armarna:)
Ska börja ett nytt liv nu tänkte ja, äta nyttigt och träna.Blir nog bra till sommaren :)

Ja de får duga för dagen!

Babysång!

Snart bär de av till babysången, missade ju förra veckan pga min förkylning men nu så! Fick Nellsingen att somna kl 12 iaf s hon hinner få lite sömn innan, annars hade de nog inte slutat så glatt. Efteråt ska vi skjutsa systeryster till frissan!
Annars så ser de ut som FAN här hemma, hårstrån överallt och jag spyr snart på mitt hår. Golvet är full, Nellys kläder, mina kläder, sängen.uuhäh jag hatar hår. Och tvätthögen bara växer och växer,för att hålla den i skick lär man ju nästan tvätta varje dag nu för tiden.Nä ska in och försöka få liv i snuttan!

BrakNOLLA!

"ohh fan va fin du är;) & sexig;) Lust
att visa mer utav dig i cam eller
bilder;)? typ mer utav kroppen;)(A)
ingen cam själv, men men du var lätt
finast iaf;) Kyss & smek"

SERIÖST!!! ? Fick ett medelande på bd nyss, en liten pojkspoling född 92 hade skickat de till mig! Snacka om noll respekt för tjejer, va trodde han igentligen? Att jag skulle gå med på de eller vadå? Fy fan vad irriterad jag blev, de bara kokar i kroppen! snacka om patetsik ungjävel!

Dead and gone

T.I ft Justin Timberlake - dead and gone, älska låten, älska Justin! Får så många roliga minnen till hans låtar. Tänker på Emilie och min sommar 06. Oj det va en sommar i party och alkoholens tecken, sol och bad!  I morgon kommer Emilie och hennes goa rottis Mimmi hit på besök, hon skulle göra kycklingpaj och bjuda på. Och jag ville ju inte vara sämre så just nu står en chokladtårta i ugnen och gräddas,Mumas!
Appropå minnen, de skulle kunna va de bästa som finns, de kan man leva på hur länge som helst. Jag och Matz brukar ligga i sängen och minnas tillbaka till hur vi träffades, alla känslor, alla träffar. Åh jag blir helt varm i kroppen varje gång jag tänker tillbaka på den tiden.  Nu kom han hem, skyndade mig till dörren och gav han en stor puss. Han överraskade mig med mina älsklings halstabletter, vicks lakrits. Han hade åkt ända till karlbo för att köpa dom<3



Sommaren 2006 vart jag även svart i håret, trivdes som fisken i vattnet med den färgen faktiskt.



NU: hoppa in i duschen och göra mig klar för sängen!


Trollunge



Va till öppnaförskolan idag och lekte. Va jätte mycket barn där idag så Nelly blev lite klängig på mamma och ville bara krypa in under tröjan på mig. Nä fy för för bloggen just nu, har nada fantasy!


STORA TJEJEN!


Nelly borstar sin första tand för första gången!:)



Trök!

Alltså nu börjar jag få riktigt lååång tråkigt! Orkade inte äta upp all chokladbollsmet, så den få stå i kylskåpet till ja hugger in på den igen. Tror jag har gått igenom alla bloggar som finns (eller som är vettiga att läsa iaf). Läntar till i morgon, då blir de sovmorgon för min del:)
Undra när pluttas hade tänkt komma hem då, skulle ju inte bli så sent men va är klckan nu? 23.24!!! Happ får väl krypa ner i den nybaddade bädden själv då!


Tänder på gång!!!!

Fredags mys med datorn,chokladbollssmet ( orkade inte rulla fina bollar ) så hällde i en skvätt pärlsocker bara och nu sitter ja och äter de med en sked, GÖTT, sneglar med ett halvt öga på Hjälp på kanal 4, tycker de är sjuk humor helt i min smak. Som en del kanske vet så har jag är rätt så sjuk och vulgär humor! Var kan jag ha ärvt den???! Hmm....
Matz är hem till heffa och kollar in hans nyinköpta hoj.

Känner mig fortfarande lite som en sjukling med de är påväg åt rätt håll nu iaf, förhoppningsvis! Varför känner man sig som mest sjuk på kvällen för, har ni tänkt på de någongång?

Åh en stor händelse idag, Nelly börjar få en tand:) Hur häftigt är inte de? Kände de när hon höll på och tuggade på min hand att de va lite vassare än va de brukar vara. så kände efter lite nogtannare och ja, de är en liten tand påväg!!!:)Gullstrumpan vår.

Jahapp även idag har vi vart inne hela dagen, plockat med tvätten, bytt sängkläder i alla sängarna, lagat mat (tacos),damsugit och vilat. 

hosthost

Vilken jädra tur att vädret suger idag annars hade jag fått dåligt samvete av att sitta inne och glo. Men åh vilket mys dagen bjudit på hittils, ja har busat i den mån jag orkat och så tog vi en härlig dusch tillsammans. Nu börjar hon intressera sig lite för annat runt om, hon ville dricka strålarna som kom ut och då hon såg ut som en liten fågelunge:) Nu ligger hon och vilar och de ska jag med göra snart för den delen. Så man är något piggare till Matz kommer hem.

Åh idag har jag gjort en sak som jag har tänkt på så länge!

Nä ska sörpla i mig tomat och basilika soppan och sen vila en stund!

TJAO


Dra åt helvete förkylning!


Kände för att lägga ut nå riktigt glamorösabilder!

Kände mig verkligen som en segpropp igår, somnade nästan samtidigt som jag pratade med Malin i luren. Känner mig inte riktigt kry. Vaknade flera gånger av att min hals värkte och kunde knappt svälja. När jag skulle prata med Matz 06 i morse kom de knappt fram ett ljud, de gör så ooont! Tog lite sinova och la mig i sängen igen och hoppades att Nelly skulle ta en låång sovmorgon men eftersom hon somnade strax efter 19 så hade jag inte allt för stora förväntningar. MEN, 08.15 vaknade hon, då har hon sovit i ett sträck!!!!

Hon fick sina 2 vaccinations sprutor igår, hon va sååå duktig vår tjej. När första sprutan gavs sa hon inte ett ljud, innan andra sprutan så log hon och såg så glad ut men sen så grät hon en liten skvätt men de gick över lika snabbt igen. Och hon mår jätte bra, inge biverkningar alls :)

Jahapp då va the voice slut för dagen, då blir de  nyhetsmorgon för vår del. Andra alla kanaler försöker ju bara lura på folk en massa saker och jag går på det, och man har sett de 100983 gånger.TVshop!

Aja blir inge babysång för våran del idag iaf, jag som hade sett fram emot de så mycket :( Ist blir vi hemma och myser för hela slanten! Jag och lilla fnysan.

Öppnaförskolan

Åh fick sova ca 2 timmar på förmiddagen, välbehövlig sömn vill ja lova! När vi vaknade va de bara att gör oss i ordning och dra i väg och möta upp Malin vid öppna förskolan, Elin och hennes Julia va också där, mycket trevligt! Dagen har gått så fort. På torsdag blir de babysång med våra små töser, ska bli intressant och se va som händer på de.
Annars har vi inte gjort så mycket mer, Matz har vart hemma med Nelly på kvällen och nattat henne medans jag har vart en sväng till Krylbo och vart och handlat, nu är han och pumpar upp sina muskler, och när han kommer hem ska vi krypa ner i bädden och invänta johnblund.


Dom ville leka med samma leksak:)

Nelly fick ge sig och Julia blev glad över segern:) Men Nelly ser lika glad ut ändå

80 tals festen!



Okej! Gårdagen...helt jävla amazing, klockren kväll! Förfest hemma hos Michaela och Jocke, så kul och träffa massa nytt folk!  Jag hade köpt mig cider som jag skulle dricka, drack 3 st på förfesten,1 cider i timmen, haha ja så sakta har jag nog aldrig druckit inte så lite heller för den delen. Men de gick ju jätte bra, va lagon rund hela kvällen. Begav oss ner till hyttan runt 22 tiden. Sen ägde vi the dancefloor, stod där nonstop hela kvällen tog en rök/kiss/bar paus i mellan åt för att tömma och fylla på :)  01.30 gav vi upp, tog vi och gick upp mot stan, jag Pillan Linn och Marcus. Kom hem runt 03 tiden, så sent kan ja inte mminnas när jag kom hem sist när man vart ut i farten. Jahapp Nelly vaknade runt 06 så matz tog henne då och gav henne mat, hon somnade om och vaknade strax efter 07, så sen dess har jag vart vaken. Så nu är man lagom trött :/  Tack och lov har jag faktiskt inte vart ett dugg bakis idag! Åkte till Västerås hem till Matilda och Johan och blev bjudna på god mat och fruktsallad till efterätt. Annars har de vart lungt, blev klar med mina köttbullar för ett tag sen, smarriga som fasen blev dom:)
Usch tror ja ger upp nu  och kyper ner  sängen, får  uppdatera vid ett annat tillfälle!

RSS 2.0