Pysseldag!

Åh vilken pyssel dag det har vart idag. jag har målat lite saker som : ramar, griffeltavla, tavellist, träplanka och småbräder i VITT vitt vitt! Äntligen har jag fått Matz godkänande om att köra på ett lite mer vitt tema här hemma!
Har hittat på en så solig blogg som inspirerar mig till tusen. Nu på kvällen har jag setat och gjort lite etiketter och målat i paint som ska skrivas ut och ramas in!



Ett smakprov på vad jag har ägnat kvällen åt! Inte ett dugg svårt och hur kul som helst!

Tror det blir till att fortsätta i morgon!
Hejhej!

GÖTEBORG!

Men OJ, jag glömde ju att berätta att min vän sedan 23 år tillbaka, min absolut bästa Matilda ska bjuda mig på konsert i Oktober. Så den 17 Okt - 19 Okt ska vi tillbringa 2 nätter på hotell och lyssna på störtsköna MILOW! Shopping, god mat och mycket trevligt sällskap...jag längtar som en dåre! :)

Hej tisdag kväll!

Sitter och lyssnar på underbara Regina Spektor, om och om igen! En ny favorit helt klart!

Idag är jag en helt ny människa, tröttheten är som bortblåst och jag är FRISK! Efter 3 v! Men nu är det Matz och Nellys tur, Nellson har fått ögoninflammation men är mycket bättre idag är igår så de är ju bra!

Ja jag har inte så mycket att komma med idag! Bjussar på lite Regina, lyssna och njut!



Pappa påminde mig idag om min favorit låt som jag hade när jag va liten, Dive - Captain Nemo.. och ja den är lika underbar idag som då.


Music in my heart, musik väcker verkligen känslor som sitter långt inne!

Klantarselet har vart i farten!

Hejhej hallå gott folk!
Jag vet inte vad som flugit i Nelly, innan Matz åkte till Mantorp sov hon som en gris till 7-8 på morgon, men de har hon inte gjort en endaste gång nu när vi har vart ensamma hemma, nej då ska man upp och busa redan kl 6! Jaja, de finns inge bättre än att mysa i sängen med henne och vällingflaskan så de va ju skitsamma!:)

Today, skjutsade jag ut Nellisen till sin farmor och farfar som hade lite nellyabstinens efter en lite semestertripp. Jag drog vidare mot staden och mötte upp Linn plockepinn, vi lunchade tillsammans på kina efter de sprang vi som idioter runt på stan och letade min borttappade lur, som jag tllslut hitade på bokia gömd bland alla almenackor.
Rullade vidare till hennes nya lya för att kolla in den, men fastnade med att riva ner tapeterna i sovrummet. vilket gick på ett kick.

På kvällen vart vi bjudna på grillat ute i sonnbo,GOTTT!

Efter läggningen så började jag damtorka överallt och städa undan lite till matz  hemkomst i morgon. Jag är en snäll jävel, de ska ni veta ;) Åh va mys de ska bli att få dela säng igen.



Bilden talar för sig själv, jag fullkomligt älskar den! (tagen av farmor å farfar)


Nelly tog sina första steg idag!

tjollahopptjollahej!
Idag har vi inte gjort nå speciellt förutom att spenderat några timmar i Kryllan, like always!
Åkte hem på em för lite vila oh begav oss sedan dit igen. Morfar och mormor skulle va lite barnvakt medans jag åkte och handlade lite till kvällen. När ja kom tillbaka efter handlingen berättade dom att snuttis har tagit sina 2 första steg! Fatta, hon går snart, åh va stor hon har blivit!Min lilla smula, mammas lilla nyponros!Det är en sån lycka som sköljer genom kroppen när hon gör sånna framsteg. dessutom har 7 tanden kikat upp,nu har hon 3  i underkäken, nu är hon livsfarlig och bits.Vet inte vad som flugit i henne, bara mig hon biter och farmor en gång.

Efter nattning så började jag på med Nellsons lilla stek som nu är klar och färdigpaketerad, såsen blev gudomlig. Min mormor tipsade mig om att ha i några plommon tillsamman med steken och löken...mycketmycket gott!
Nu är ja helt slut, ska hoppa in och skölja av mig och studs ner i sängen. Nu när Matz är borta sover jag på hans sida, jag älskar att känna hans doft - är att jag saknar honom ännu mer.

I morgon blir de mer gåträning för Nellys del :)


Bättring!

05.00 ringde matz väckar klocka, 06.00 va han påväg mot Mantorp och dragracing som håller igång hela helgen. Så på söndag kommer han hem till sin lilla familj igen, och jag tror han kommer längta lite men ha grymt kul! Vi kommer sakna pappa Matz jätte mycket, Nelly säger pappa hela tiden! Men under dessa dagar ska jag bara ta hand om mig själv under kvällarna, skönhetsbehandlingar ( vill ja lova behövs), laga massa mat till lillskrutt (kvällens rätt va köttfärslimpa), i morgon blir de stek!

Annars så va jag till läkaren idag och dom konstaterade att jag behövde slemlösande hostimedicin och pencilin för urinvägsinfektion. Urinvägsinfektionen hade jag inte en aning om att jag gick med. Men iaf så har jag mått mycket bättre idag, tack å bock!

Har tillbringat dagen mestadels i krylbo där det ätits thai och chokladpudding.Nelly har börjat sagt nej nu också. Hon rev mormor i ansiktet och efteråt sa hon neeej...haha söto! Och sen så har hon även börja ge saker, så när hon fick en macka idag så skulle hon ge tillbaka den. Ojoj de har hänt mycket nu.

Nej lite sega ostbågar kvällen till ära!



De va nära ögat!

Åh natten till idag va  så lååång, jag kunde inte sova, jag ville bara ha potatismos och ugnstektfalukorv. Jag låg och pratade så Matz blev lika hungrig som mig men tillslut fick vi ge oss och slumra in.
När jag vaknade på morgonen va jag trött som fan men kände mig rätt så skaplig ändå, bara huvudvärk och värk i bihåler, hostan va bättre. Efter em vilan hade till och med huvudväärk och bihålevärken avtagit och jag kände mig som människa igen, tills kvällen kom och jág va på väg hem från städningen då de bara uppenbarade sig en sjujävla magvärk och jag visste då inte hur fort jag skulle köra hem. När väl jag parkerat lite halvdant utanför porten va de bara till attt spätta på uppför ala trrappor ( bor på 3e våningen ) slänga upp dörren, de va på näppen vill ja lova. Så så roligt hade jag de nu ikväll mina vänner, hoppashoppas de bara va nu ikväll och intekommer till att fortsätta. Har iaf setat och svullat 3 tallrikar fil med smulat hårdbröd och en chirrepåse så nu är magen lika full som innan min lilla incident här på kvällskvisten.Känns....sådääär, skunde väl hoppat chipsen!Va inte ens sugen, eller så va jag! Jag vet inte längre, nuförtiden slinker de i vad fan som helst. Nej dusch och säng here i come!


Tråk väder men en bra dag ändå!

som sagt,käk hos päronen + lek...Nelly envisas nu mera om att gå upp för trappen till övervåningen hemma i kryllan. Och hon är duktig, hon går helt själv bara någon går bakom utifall de skulle hända att hon sätter sig, förra veckan så tog hon och gick upp 4 gånger på raken men då blev hon slut också, spagettiben.Envisa lilla tös.Dessutom springer hon runt med sin gåvagn och ser stoltast ut i världen. Efter maten vart de besök i brunnbäck och sovdags för Nelly.Nu sover lillpruppas sen 19-30 och Matz pupmar på gymmet, själv sitter jag här och är sugen på allt och inget.
Jag har nyss sökt ett jobb, så nu får alla som önskar mig gott hålla tummarna för mig, OK!? Jag behöver verkligen ett jobb och de här vore verkligen något för mig så hoppas hoppas!

Slänger in lite pic´s nedan! Pusshejssvej













2v sjukis

Ja då har vi vart på en liten kärlekskryssning. Det har verkligen vart hur bra som helst om man bortser från sjukis mig. Jag är fortfarande inte bra, idag är de 2v sen jag blev krasslig och jävlig och jag är väl typ varken bättre eller sämre, hostar fortfarande som en dåre till jag nästintill spyr, feber till och från, natten va hemsk då jag nästan kunde simma runt i sängen. Ont i hela kroppen! det blir nog till att uppsöka idiotläkarna istan och lyssna på deras skitsnack. Jag HATAR, och de menar jag HATAAAR sjukvården för dom vet fan inte vad dom snackar om. Om jag kunde och fick skulle jag.... ja de ska vi nog inte gå in på här.

Idag är de iaf söndag och prupppväder IGEN, ovanligt va!
Vi väntar på att Nelly ska vakna så vi kan åka till Krylbo och svullakäk, jag är hungrig som ett as!
Sen blir det nog ett besök hos mormor och morfar i brunnbäck, mitt smultronställe!<3

Soo loong!


Vår onsdag

jag är så nöjd över den här dagen som startade med lekparks besök redan 8.30 i morse.
Senare åkte vi till mam och pap och åt grillat, för att sen åka vidare till Karlfelldtsgården på en koppkaffe.
Dagen avslutades hos min mormor och morfar i Brunnbäck med en båttur på älven.
Och vädret, i löv!

Nu på kvällen har jag förberett packningen inför morgondagen, jag längtar som en dåre!

Kommer lite bilder från vår dag nedan...

trodde jag ja, jävla apdator!

Såå sött!


Tisdag kväll va de här

Ibland sker saker , ibland är man inte på rätt tidpunkt i livet. Då står man där...lite med sorgen i hjärtat. Men livet är väl så ibland va, de bjuder på små överraskningar!

Har precis klämt 7 hårdbrömackor med kaviar, passar på att äta kaviar när Matz är borta, annars får jag inte pussas.
så nu är min mage likt en ballong,och min ångest närmar sig mitt psyke...Why? Dummadumma mig!
Förövrigt är de ju KP-Vs födelsedag idag och de är fullrulle med bra artister.

Tjaråå!

Syyyk!

Ja sist ja skrev satt jag och tyckte synd om lilla sjuka mig, jag är fortfarande sjuk...till och med lite mer sjukar än för en vecka sen. Jag har verkligen åkt på en riktig jävla förkylning!Kan inte sova för kroppen värker, andas är lönlöst utan nässpray, hostar gör jag tills ja spyr. Japp men jag hoppas de har lagt sig till torsdagen för då ska jag och Matz åka med birka paradise och bara njuta av varandra, god mat och sen ska jag försöka få med han på en dansvända också!:)
Nelly ska vara hemma och mysa med farmor och farfar och sova där.

Idag är de andra dagen på Matz semester också, han har vart riktigt effektiv nu på morgonen, nu är de mesta barnsäkrat hemma, för Nelly drar i alla skåp och vill roa sig med allt annat än hennes leksaker. I lördags åkte gardin + gardinstång ner...hon är allt annat än lugn vår vilding . Hon utvecklas ju av hennes nyfikenhet.

Nej om jag ska återgå till matlagningen, hemmagjord potatismos och falukorv i ugn special. Matz och nelly är ut till Heffa så jag kan stöka som jag vill!

Bildbomd!











John ME



What a man!



Jag satt och kollade på allsång på skansen, är sjuk och tycker lite synd om mig själv. Plötsligt dök han upp, John ME...what a man, jag smälte...och drunknade i dom helt fantastiska ögonen. Jag blev lite kär för ett kort ögonblick!
Nu vart de till att youtuba och smälta lite till!

Fest för hela slanten!

Åh herre jävlar, ja säger bara det! Gårdagen...ja den va mer än helt suvurän! Jag är såå glad att jag kom ut från detta boende för några timmar! jag har känt att jag va påväg att kvävas här hemma, allt knns så begränsat och man har tappat så många man har en gång haft, jag vet inte men de gör mig så deprimerad! som att man inte bara kan höra av sig om de händer nåt och bara fråga, för bara man har fått barn innebär inte det att jag vill sitta hemma och ruttna framför dumburken, ja menar jag vill ändå ha ett fungerande socialt liv också!

Iaf tillbaka tillgårdagen, tappade mig lite där:) Alla va så grymt läckra i sina 50 tals kläder. De va lekar, underhållning och mer där till av högsta kvalitet. Jag är impad av tjejerna som hade festen, som lyckades så grymt bra! Tack tack! Min kväll slutade strax efter 03 på morgonen och min kropp ville bara sova, medans min hjärna ville stanna för att skaka lite extra med den lilla rumpa jag har! Appropå rumpa, jag bara älskar shakira, hennes former, och inte tala om hennes rumpa, you drive me crazy women!

Fan skulle slänga ut lite trevliga bilder från festen men min data kapsejsar  så de får ja ta vid ett annat tillfälle!

Idag har jag vart så trött, så otroligt jävla trött, lsutade ändå inta alkohol runt 24 tiden men men, min kropp är inte van längre.

Nej fifaan, jag ger upp, min ögon tillåter inte nå mer data!
Tjosanhejsan din gamle spejjare!

RSS 2.0