fan fan fan!

Fyfan, jag har tappat bort kameran! Så jävla typiskt mig! så mycket roligt jag har velat fotat dom här dagarna! nelly första bad utomhus, nellys första båttur med morfar ( tack och lov fota morfar) , mm....!!!

Åh jag känner mig som en jävla bitterfitta och irriterar mig på folk...tänker alldeles för mycket!
Dessutom vill jag shoppa nya plagg till både mig och nelly. Tror jag gör en snoa redan nu och handlar online! Alldeles för fint väder för att gå inne i affärer!
vår solstråle!

PMS kärring va de här!

Yes hejja mig, PMS ända ut i fingerspetsarna...känns bra ( fy fan va ironisk ja är)! Och midsommar i morgon med  vackert midsommarväder...ja de kan vi ju se oss om i röven efter. MER PMS! och jag ska dricka öl på kvällen, jag som ville ha cider...yttligare PMS! jag är själv hemma just nu... och ja ni kan de där nu...!

Iaf så har vi haft Malin och Julia här idag, då va jag på ra humör iaf...för våra små knåddisar busade och va så glada hela tiden! nelly blev helt vild och skulle dra Julia i håret, peta ut hennes ögon och va allmänt klåfingrig. Fy fan va härliga dom är,barn är de bästa som finns verkligen.

och nu så känner jag mig inte genomskinlig längre, jag har just smetat in hela mig med brun utan sol och fejkar min bränna hej vilt. Man känner sig bra mycket frächare med lite färg på kroppen...!

Tomorrows ska vi hem till min mormor och morfar och äta midsommarmaat, dom lagar alltid världens godaste mat, köttbullarna ska vi inte ens tala om, de vattnas i munnen när ja tänker på maten!

Appropå mat då, vilket jag klämmer i mig för glatta livet, mer än vad jag gör av med känns ju sådär! Hoppas maten sätter sig på rätt plats bara, de vill säga rumpenstumpen!I väntan på morgonvällningen  i morse! GOOOS!


Familjen Backius...

i ett nötskal!
....................

Tänkte skriva en rad. Men jag är alldeles för trött just nu! Puh vilken vecka!


Våran dag!Idag åkte vi till badhuset för ett dopp. Nelly va väl inte överförtjust till en början men väl i vattnet sken hon som en sol!
Min gamla klasskamrat som är utbildad i babysim gav oss lite tips och råd. Tex åka rutchekana på magen och någon ska ta emot nere i vattnet. Självklart skulle Matz testa de, och ja jag va väl inte direkt super på men okej vi kan väl testa då tänkte ja. Det gick ju inte så bra då om man säger så, kan inte rtiktgt förklara va som hände men de resulterade i lite gråt iaf. Sen va vi hem och la en trött bulle.

Nu på em så har jag slingat håret på min kära mor och även hjälpt en av systers vänner att slinga hennes hår.
Nu är jag trött och magen är fullproppad med naturgodis. En kopp kvällste på de här sen blir de sängen!

I morgon så har min kusin Ida bal och jag ska agera frisör och fixa hennes frillis!:)

Ett litet tips!

Gjorde mig en ansiktsscrubb nu på kvällen som jag gillade skarpt! Så jag tänkte dela med mig av den till er läsare!

1. Mixa 2,5 dl sötmandel
2. Mixa 2.5 dl havregryn
3. Blanda alltesammans ihop med 1.5 dl flytande honung (Helst ekolgisk)
Och Vips så har ni en helt naturlig ansiktsscrubb som ni kan använda dagligen med gott samvete för er hud.

Fick tipset från ett tv  program jag kollade på igår!Nu har jag ätit vitamin B5 i 6 dagar, resultat har jag inte ännu sett då de kan ta upp till 1v-5v innan de blir bättre. det enda är att de har kommit upp någon liten skitfinne men de är väl så att de ska rensas ur först! Och de kan jag stå ut med.

FyFaan vilket rumpväder de har vart nu de senaste dagarna. Vi har för de mesta spenderat våra dagar hemma och lekt och myst. Nelly älskar när man kryper efter och jagar henne, så trots tråkväder har de skrattats en hel del här hemma!
Dessutom så har nellis börja gått på alla fyra, som en apa alltså inte på knäna utan med fötterna och händerna!! De ser så sjukt kul ut. Nej nästa vecka hoppas jag på sol så vi kan ut och cykla lite för de tycker hon om, och de gör min ben också!

Tjarå!

Min första blogg tävling!jag är med och tävlar för första gången i mitt liv hos fröken Ohstlin! Kolla in läckerheterna!

Fettis dag!

Då börjar även denna dag lida mot sitt slut. Nelly började med att dra till med en riktig sovmorgon och vaknade kl 7.50, jippie de va ett tag sen nu! Efter lunch drog vi iväg hela familjen på en första cykeltur tillsammans.Jag och Nelly innan avfärd!

Åkte till Kryllan och sa hej till mormor och stannade för att köpa en glass på preem.
Väl hemma la vi skrutt och jag å Matz la oss ute på ballkongen för att sola och avnjuta glassarna.
Efter 1 ½ h va vi in för att kolla Nells och hon lekte för fullt  sängen.
Laga mat-äta maten och sen bar de av till Brunnbäck för en promenad.Gick mot Karlfeldt gården och mötte upp Danne som ville äta glass med oss.
Och där sitter man i solen och försöker få lte färg, så säger Danne: Fan va vit du är, man blir ju för fan bländad av att titta på dig! Ja men tack tack, nu blir de till att ta till vara på solstrålarna härdan efter vill ja lova!En nyvaken och loj liten fis.efter att glassen hamnat på sin plats så gick vi vidare hem till min mormor och morfar för lite mer gott, tårta och kaffe.
Snacka om fettisdag idag.

Morfar kom in med en gös som hade fått på sitt fiskespö som han rensade och filéade och skickade med oss hem + kokt potatis och sås som vi skulle tillaga till kvällen. Och för den som inte ätit gös någon gång kan jag säga, ni måste äta de någon gång, de är lätt den godaste fisk man kan äta. Den åts iaf ute på ballkongen i kvälls solen.

ja men de va våran dag de!Hopp studs!


Då va helgen över!Morgon bus!Nelly är redo för en crusing vända i sin fina klänning som hon fick från jimmy och kadidija!
Matz har ju köpt en "rakkarpil" (Raggarbil)Efter crusingen lämnade vi Nelly med farmor och farfar som hon skulle sova hos för första gången.
Sedan bar det av hemmåt för att göra sig fest fin och sedan kördes vi mot bengtsbo och heffa.
Kvällen va jätte trevlig och jag va så där kär! Härligt!

Natten i Sonnbo hade gått bra, skönt skönt!

Igår tog jag och Matz cyklarna och cyklade ut till Sonnbo för att krama och pussa nellis som vi saknat jääätte mycket .
Kändes konstigt att gå in i hennes rum och se att sängen va tom på morgonen, annars brukar man ju mötas av världens gladaste skrutt. så de vart iaf en cykelvända på 1,6 mil...inte illa för att vara den första cykelturen för min del. Så idag känns de i rumpan. Men de ska trotsas men en cykel tur idag också med nelly bakpå:) Det ska bli riktigt mys!

För övrigt är ju Matz ledig också och solen steker så de kan inte bli så mycket bättre!
RSS 2.0