Härliga fredag!

I morse när jag låg och läste Avestatidningen i sängen så läste jag något så sjukt, jag skrattade för mig själv och nelly skrattade med mig ( hon skrattar så fort någon annan skrattar)!
"I förra veckan ryckte västmanlandspolisen ut på ett uppdrag av ett ovanligt slag. En man ringde och berättade att han hade en älg i bilen och att han och medpassageraren var påväg till sjukhus"  När polisen va på plats: "I baksätet satt en av dessa passagerare med ett djur i famnen, visserligen ingen älg men väl ett rådjur. Männen förklarade  för polisen att de hittat de skadade rådjuret efter vägen och att de skulle lämna de på Avesta lasarett för vård" Ja kunde man annat än att skratta av att läst de? sen när blev Avesta lasarett ett djursjukhus? aja, de va iaf en fin tanke men rådjuret va för skadat och var tvungen att avlivas på plats.

Idag är de verkligen kanon väder, jag tar med mig syster och drar över till Sala på vintermarknaden.

Nu är håret iaf mycket bättre, mycket ljusare och nästan inge gult alls kvar!

                                                                                                                                                                                           


De här va pappa ut och fotade i höstas tror ja?
Men de får mig att längta så jädra mycket till våren!

PisseNisse!!!



Ber om ursäkt för mitt dåliga uppdaternande här inne. Har vart full rulle för oss.
Jag ska ju på 80-tals fest nu på lördag så va till Borlänge igår och sprang runt och irrade tillsammans med Linn och Pernilla, ja och Nelly såklart! Va ju tvungen och inhandla mig lite passande kläder för den kommande kvällen :)
Har dessutom solat solarium för sörsta gången på 1 ½ år, underbart att få lite färg på min kropp. Man känner sig ju fan så mycket fräschare då. Dessutom har jag blonderat håret, KATASTROF, de såg ut som någon hade hällt piss i huvve på mig, NICE! Men har haft de under behandling i några dagar nu så nu är de  påväg åt rätt håll iaf!

Åh jag har köpt en sån fräsig kjol, en svart spets/volang, ah lite svårt att förklara, tänkte göra den och ett vitt linne och massor med halsband, lite Madonna stuk nu på lördag ja vi får se, dyker väl upp en bild på min utstyrsel i lsutet av helgen. Jag ska även dricka en cider eller tre, ska bli otroligt skönt att komma ut och vara Emelie! Däremot tänker jag inte dra i mig alkohol så jag blir liggandes hela söndagen, de är de inte värt, jag hatar bakfylla! Så de blir lugnt!

Blir säkert en vända till Västerås i helgen också. Matilda och hennes Johan flyttade dit i slutet av december så ska kolla hur dom har det där.


Här är en mössa och en klänning nellys mormor beställt från Linus&Lotta
Mössan är bara lite för stor men blir nog perfekt till hösten.
Hon ficka massa annat fint också:)



Nelly har setat helt själv idag utan stöd på golvet

Snöängeln!



Iaf över till lite roligare läsning!
Idag har väl ingen kunnat undgått att de har snöat, som bara fan!  När ska de ge sig, VÅREN? aja, de är ju trost allt bara februari än så länge. Efter att vi vart till Krylbo och käkat så åkte vi ut till Sonnbo och åkte pulka med Nelly, jag höll på att göra mig i ordning så Matz tar med henne ut och sätter henne till rätta i pulkan. När jag kommer ut så brast, alltså då menar jag verkligen BRAST ut i ett garv när jag får se Matz springer med henne liggandes i pluklan upp i en backe och skjutsar på fullt  med fart ner, och hon  säger inte ett ljud. Stackarn kom väl i en chock eller nåt. Hahaha, så som jag skrattade idag har jag inte skrattat på lääänge. Nog för att jag har otroligt kul åt nelly och hennes små bravader men de här tar priset! Här på kortet har Matz ställt ner henne i snön, och där stod hon som en pinner rakt upp och ner och är världens lyckligaste lilla skitunge. Farfar stod med filmkameran i högsta hugg! Nelly första möte med snön skulle man kunna säga, annars sitter hon ju bara i vagnen! 

Gah! Jag gör allt för den ungen, hon är den bästa som finns! Rena medicinen som hennes momor säger!

"Här kommer alla känslorna på en och samma gång"...lalala

Sitter på kontoret nu vid pappas dator, ska städa ut av lite. Igentligen ska jag väl skynda mig . Men varför ska man behöva stressa jämt? Mina nerver ligger just nu utanpå kroppen, jag är så frustrerad och ledsen på samma gång! Jag bara hatar att ha den känslan, men har den alldeles för ofta. Jag vill kunna slappna av och bli mer lugn och harmonisk. Åh jag får svettningar när jag känner så här, det bara hettar i trynet på mig!Känns som man står helt själv på toppen av ett berg och klarar inte av höjden riktigt, man är skakig och darrig men vill så gärna klara ut av det, man gör allt för att inte visa sin rädsla men har man stått alldeles för länge och stirrat så spricker det snart för en, ja ni hajjar hur jag menar eller? Kanske någon kan känna igen sig och berätta hur man ska tackla de hela? Eller ska man kanske blunda och ta det för vad det är ist, göra det bästa av situationen och försöka lägga alla känslor åt sidan, gilla läget mera.skulla man klara det?!Nej måste återgå till städningen, jag lär ju som sagt skynda mig på lite!

...


Välkommen lördag!
 




Torka!



Jaha här sitter man själv en fredagskväll, matz är och pular i garaget.
Jag och Nellis har haft de super mys, vi har duschat. Vilken grej de där med duschstrålar, snacka om koncentrerad till max, hur man än gjorde för att fånga hennes uppmärksamhet va de helt lönlöst, duschstrålarna regerade. Hur mycket hon än försökte fick hon inte tag på dom?! undra vad de va som snurrade runt i hennes lilla hjärna, allt annat jag brukar ta vid går ju att fånga och stoppa i munnen!
Efter att hon somnat så tog jag min fredagsvård, hårinpackning,scrubpeela hela kroppen, avslutade med att smörja in mig med babyolja, så nu sitter jag bara och njuter med en stor kopp te framför let´s dance.

Idag så har vi tagit en prommenix till Kryllan och hälsat på Nellys mormor och morfar, moster va också hemma hon ser fortfarande ut som en prickigkorv stackarn.
What a wonderful weather!

I morgon är de lördag, Matz åker kl 06 i morgonbiti och ska angla med några vänner. jag funderar på att åka till Hedemora och besöka leksaksaffären, det ska tydligen finnas mycket kul där!  Sen frår vi se om jag hakar på Pillis och några av hennes vänner och grillar korv,de är ju så sjukt mysigt att vara ute i naturen tycker jag.

Nje om man ska ge sig nu kanske, och återkomma när man har nå vettigt att säga istället!


nä, ingen rubrik idag!



Usch jag har verkligen skrivtorka känner jag! Idag känner jag mig bara helt slut och orkar inte göra nåt, jag orkar absolut inte vara social för jag känner mig inte trevlig för fem jävla öre. Snuttis somnade precis och jag sitter nu här med ett halvt öga på våra bästa år, även kallat days. Den serien är verkligen beroende framkallande, de blir skiit spännande på slutet och man tänker att nu måste jag verkligen kolla i morgon och se vad som händer? så dröjjer det iaf 1 år innan man får se de, ungefär iaf!

I dag är de verkligen en slappis dag!




Nelly har haft jätte roligt i sängen idag, har setat och pilat på hennes sängmobil och lekt med alla djuren.
Se hon har inte ens fått på sig ordentligt med kläder än, så slappa är vi i den här familjen:) men lika glad för det är hon. Hon har ÄNTLIGEN  dragit ur sig rejält här på förmiddagen både i blöja och på skötbordet, phu! Jag ringde till vår bvc sköterska och undrade va jag skulle göra för att få henne att bajsa, hon rekomenderade katrinplommonpuré och messmör, men hon klarade de fint själv iaf, sen vart hon sprudlande glad igen:) Tänk er själva gott folk, att inte få bajsa på flera dagar!huwaligen. jag vill också kunn lägga ut filmsnuttar, måste man gå igenom youtube då eller vadå? tell me!

igår va vi på stan iaf med malin och Julia på dagen, det gick hur bra som helst nu när Nelly är mätt i magen om dagarna.
inhandlade en jätte fin rosa termos som vi kan ha varmt vatten i när vi åker iväg, tex till stan, för att blande ersättningen med. och jag köpte mig en apläcker BH,Matz blev helt vild ;) haha så skönt att slippa ammnings linnerna på dagarna,man har inte känt sig allt för sexi!

sen vart det kväll, dagarna går ju så fort när man har saker att göra hela tiden. nellsingen somnade och jag drog iväg och firade Pernillas födelsedag, gissa om jag svullade massa godsaker, fick även med mig massa hem till Matz. Så nu ligger du på plus sidan pillis :) hihi de va iaf hur trevligt som helst, längesen jag va iväg så en kväll!
Tjejerna skulle på nå 80-tals maskerad nästa helg och jag fick följa med, snacka om att de pirrades i kroppen när jag började planera smink och kläder?!

Nej vi ska nog ut och inandas lite frisk luft idag iaf, rensa hjärnan lite! Då är de bästa att gå ut och gå och tankarna får vandra fritt i min lilla ärthjärna!

PUSS

Så jävla ledsamt!



Så här kan det se ut när man kommer in till en vild bebis. Här har hon legat vaken i 30 min innan jag tog upp henne! Satte mig i soffan och mös till hennes fantastiska ljud hon har för sig när hon snackar med alla djurn i sängen.

åh jävla skit säger jag bara, jag tror både jag och nelly har gått och blivit sviniga. Jag har ju trott att hennes röda fläck på kinden har kommit till när vi har vart ute i kylan, men nu har de ploppat upp mer runt munnen på henne, och jag själv har 2 st röda prickar som jag har trott vart plitor. Men nu när syster har hela ansiktet full så trillade poletten ner, de måste ju bara vara så?  :( Åh jag gråter, stackars oss svin + moster såklart!

ser ut att spricka upp lite ute, tror de blir en promenad!

På återseende gott folk!

Hon är svinig!

jaha då har vi vart på BVC idag , mätt och vägt lillan!  Hon hade bara gått upp 100 g på 1 månad, hon är ju så smal. Så nu ska jag komplettera med ersättning efter varje gång jag har ammat henne. När jag gjorde det efter att vi kommit hem så åt hon som en häst av ersättningen, stackarn har väl alltid gått ifrån bröstet och fortfarande känt hunger :( Så här i efterhand får man så dåligt samvete att man inte började tidigare! Men hon har ändå vart nöjd, och en sprallig liten spillevink! Så nu ska vi börja med smakisar igen! starts tomorrow!

Tog en härlig promenad med syster yster idag som var hemma ifrån skolan pga svinkoppor, mitt lilla svin, så söt och prickig i trynet ;)

Annars har de vart lugnt efter allt städande på fm, va och veckohandlade hela familjen på em och lagade mat. nelly sussar sen 19.30.

Grattis på namnsdagen Julior!

Dags för lite kvällsvård!

Bajs i stora lass!

God morgon, eller rättare sagt god förmiddag! Morgonen passerade som en blixt, swich sa de och tchopp va de dammsuget, golven torkade, sängen bäddad och frukosten i magen och  nellsing i sin säng! Hon har sovit i över 1 ½ timme nu så snart vaknar hon säkert och vill upp och mysa med mamma.

Hon har börjat fått lite vatten på dagen nu, och de verkar ha satt fart på hennes mage äntligen! Innan har hon bara kackat ur sig 1 gång i veckan, men nu har hon bajjat en full blöja i lördags och i morse. Jag hel ammar henne fortfarande så de gör ju absolut inget att hon bara bajsar 1 gång i veckan, men de måste ju va skönare att rensa kanalerna mer än så?!
Iaf så somnade hon 19.20 igår och vaknade 05.50, tog upp henne igen 07.00!

nej nu ropar hon MAMMA!!!
Tjoppis!

Aldrig nöjd!

Äntligen!Tog ju bara 75 år att komma in på sidan!
Åh vart man än kollar så handlar de om hår, hår och åter hår.  Jag vill göra en förändring med mitt yttre. Jag gör en sak och är skiit nöjd i några dagar, sedan tröttnar man och vill testa någonting nytt! jag har precis kommit in i den fasen, help me I need a make over,NU!  Jag vill ha ny fräsch frisyr, klippa luggen som är på tok förlång, jag känner mig verkligen som en sur gammal torkat disktrasa. Någon villig som kan tänkas ställa upp på förslag på färg och frisyr? De mottages varmt!

Glömde ju för fasen säga att vårat lilla troll blev 5 månader igår! Tiden går för fort!

Jahapp då va det söndag igen då! Drog och jobbade en sväng på förmiddagen medans skrutt sov förmiddag. Sedan begav vi oss ut till Alsbo och härjade. 14.30 skulle vi infinna oss på kinaresturangen där vi blev bjudna på mat av svärföräldrarna, sä jävla gott! de smakade inte alls som de brukar, dom måste ha bytt kockar eller nåt, kul med lite förändring tycker jag! Dom har även thaimat där nu också. Rekomenderas! Efter maten åkte vi ut till Sonnbo och fikade, försökte få Nellisen att somna med en promenad men hon skrek som en stucken gris så vi vände på klacken och tjoff, då somnade hon! Fick sova ett tag och nu sover hon igen,  har sovit sen 19.30. Har fixat så hon kan sitta i vagnen nu, hon trivs jätte bra nu när hon kan se  mamma ännu bättre ;)

Yesyes i morgon ska vi nog städa lite om de inte blir för fint väder för då ska vi ut såklart! Jag vill också ha en pulka som Nelly kan åka i precis som syssling Tindra, de ser så himla härligt ut!:)

Nej ska in och göra mig nattklar nu! seeya!

Mjaoo!

Det är med att hitta på rubriker, jag har verkligen världens sämsta fantasi! Jag börjar alltid med att skriva sen utgår jag från vad jag har skrivit och försöker hitta på nåt. Men som sagt, svårt!

Iaf så har den här dagen vart så jäkla bra, näst intill perfekt. Vart inge stan i dag, det hanns inte med tyvärr!  men annars har vi gjot allt som va tänkt. Nu på kvällen så gjorde vi en hemma gjord pizza, som pålägg hade vi: skinka,lök, salami,tomater och ost, de va rena fröjden för smaklökarna:) sen vart de lite skönhetsvård och ansiktsmask så nu är man len som en babystärt!

nej men usch jag pallar fan inge mer nu, brukar ju sova vid de här laget!

Eller jo jag kan ju berätta att Nelly har blivit jätte duktig att sova på nätterna.
Efter massa mys och sång så lägger vi henne strax för 19.30 i sin säng, hon gnussar runt Harry hare och snutten i ansiktet sen somnar hon. Sen har hon inte vaknat för en 05-06 på morgonen, då äter hon och sen så lägger jag tillbaka henne i sin säng, hon är alltid lite wild and crazy då men lyckas iaf somna till slut. Sen så vaknar hon igen runt 08-09 lika wild and crazy som hon va när hon somnade,gossedjuren hon har ovanför huvudkudden ligger slängda överallt i sängen och där ligger hon och det bara lyser bus i ögonen på henne :) haha jag älskar den synen! men bara för att jag har skrytit om att hon har sovit så bra så kommer väl de att vända nu, iof så har hon alltid sovit bra tycker jag trots att hon aldrig har sovit hela nätter. Hmh saknar henne nu, nästan så man hoppas hon vaknar snart så man får gosa lite:)


Alla hjärtans dag!

Då var det alla hjärtans dag då! Blev mys med hela familjen i sängen i morse och Nelly fick sina 2 paket.I de ena var det 2 grodor som va kära och pussades och i de andra va de en skallra som dom hade döpt till Klara-Bella ,alla hennes andra vänner har killnamn så dom tyckte kanske att hon behövde en tjej i gänget :)
Matz fick ett par riktigt läckra Tiger of sweden kallingar nu i morse resten av paketen får han ikväll. Jag fick ett present kort på Mr.H på 800:- och geléhjärtan som vi mumsade på i morse <3Jag blev så jävla glad, jag behöver verkligen ett par nya jeans,mina gamla i st 28 bara hänger som pösmunkar :( Jag som verkligen älskade dom, Och dom som jag har nu vilket är 2 st jeans dom är syrrans.

Nu på morgonen så har vi städat, bäddat ur sängen för nya sängkläder, dammsugit, diskat och tvättmaskinen är igång...!
Nelly tycker de är så roligt när de händer saker, hon får sitta i sin matstol och titta, och idag  fick hon sällskap av Klara-Bella. Nu sover hon iaf och vi har bänkat oss framför en varsin dator, jag sitter här och Matz på sporthoj. Vi har precis sörplat te och kaffe.

När Nellsingen har vaknat så ska vi hem till hennes gammelfarmor och hälsa på, hon skulle mäta mina fötter till sockorna hon håller på och stickar till mig! De finns ju inge bättre än hemmastickade sockor! Sen ska vi ner på stan för jag ska kolla på jeans, sen ska jag bjuda Matz på käk och på eftermiddagen ska vi ut på promenad i de sjukt härliga vädret! Önskar bara att de var vår och varmare ute, men man ska inte klaga, de är ju sol iaf!
Tjillevippen!


Puss min groda!



Kom precis hem till Kryllan och lämnade lite make up till syster som jag lånade förra helgen, i.d mineral, kan jag verkligen rekomendera för dom med fet ekonomi!
Va till synsam och kollade synen, nya linser på ingång, 3080:- fattigare nästa månad då, härligt!
Hm när ska de börja regna pengar från himlen igentligen?
Ska be pappsi leka med lite bilder på Nelly som vi ska sätta in i fina ramar sen inne i hennes rum, dom ska gå i olika rosa nyanser hade jag tänkt. jag som verkligen va emot rosa förut, nu ska allt va i rosa istället, kanske blir för mycket?! Eller nej, de tycker inte jag, de finna inga gränser när man inreder ett barnrum tycker jag, man får  leka sig fram till bra resultat helt enkelt, de ska synas att man har haft kul, eller nåt?!

För övrigt är de ju alla hjärtans dag i morgon, Nelly farmor och farfar va hem med kort och 2 st paket till Nellis som vi ska öppna tillsammans med henne i morgon bitti när vi har mys stund i sängen hela familjen!<3

Syster och hennes kompis madde drog nyss, pappa skulle skjutsa dom på någon fest, dom va så fina bägge två. Tänk att man själv har vart så ung, festat loss och gjort allt möjligt tok i sina dar.

nej nu ska jag bege mig hem i min älskades famn, där mår jag som bäst!
Tjaoo!

2 År!

Japp idag har vi 2 år tillsammans, tiden går så fort! <3 Jag älskar mitt troll! Firar väl ordentligt på alla <3 dag, för just nu är han hemma hos Heffa. Kan tänka mig att dom kanske går igenom Heffas lån eller försöker räkna ut vad nästa elräkning kommer att hamna på...ja dom har sina intressen dom:)

Sitter just nu och avnjuter kanske de godaste te man kan dricka!

Drack det för första gången hos Matz kusin Teres och jag föll på en gång, I love it! Rekommenderas verkligen, 100% koffeinfritt också dessutom!

ja idag var vi ju på FG också. Kanske skulle tagit mig en tupplur på dagen iaf för jag va såå jäkla trött och hängde knappt med alls på vad tandhygienisten sa, va inte så intressant heller, de handlade om så självklara saker. Efter FG så åkte vi hem till min mormor och morfar och åt mackor med gustavskorv som morfar gjorde iordning åt oss, gött! Sedan åkte vi hem och slocknade alla tre i någon timme. Sen vart de mat och bad. Nellsingen somnade 19.30, perfekt tid för då sover hon oftast till 8.30-09.00, vaknar ca 01.00 på natten och 06.00 på morgonen och fyller på med lite käk bara.


Hårlös...

Dröjer nog inte allt för länge om jag ska fortsäffa tappa hår på det här viset!!! Det är sjukligt! Buhu:(

Nellsingen ligger och sover sen 20 min tillbaka, hoppas hon sover tills det är dags att åka till föräldragruppen kl 13.00.
I morse vaknade jag utav mig själv kl 8.30, underbart så nu känns det som man är utvilad och kan hoppa över vilan och göra sig fin och lägga ner lite extra tid framför spegeln. Får se om jag återkommer ikväll med info hur de vart på FG. Ska göra lite nytta nu!


Vi har fått en gris!

Idag tog jag med syrran hem, vi tog en härlig promenad och lagade mat till oss och sjuklingen här hemma (Matz). Han har gått och blivit förkyld, och ni vet väl hur de är när en kille blir förkyld?OjOj han är sååå sjuuuk, hosthost ;)

Nelly har börjat med något nytt nu, så istället för att skratta så fnyser hon med näsan och ibland låter hon verkligen som en liten gris,sötnos!Hon är helt galen.


Älskade sol!

Tänk vad solen gör en glad! Tog en promenad efter förmiddagsvilan till Krylbo så Nelly fick busa med mormor. Sen bar de av hemmåt, tog en lite längre väg tillbaka, laddade upp lungerna med frisk luft! Alltså jag har verkligen tvångstankar när jag är ute och går, tror jag delar den med flera. Men är det så att jag möter en person som ser ut som skabb så måste jag ta några extra andetag innan jag möter den personen så att jag kan hålla andan och slippa andas in dennes baciller, för den kan ju lukta äckligt. Uh mår illa varje gång jag tänker på de!

För övrigt har jag vart och jobbat nu på kvällen på kvällen!


I lördags kom Matilda och hennes Johan på besök!

Matilda är min bästa vän sen vi va pyttepytte små och har alltid hängt ihop i vått och torrt. Hon är en sån man alltid kan vända sig till när man går in i mörkret.

SÖNDAG!

Åh mitt jävla skärsår i handen, tro på fan att 2 stygn har lossnat och jag har lyckats riva upp de. Tröstar mig med att trycka i mig massa glass. jaha vi får se hur de slutar, vill de inte bli bra får man väl besöka farbror doktor igen!

Igår  gick jag och min sötsak ut på älvan, Nellys farmor och farfar kom och satt barnvakt medans Nellsingen  låg och sov. Kul att komma ut , men man kan fan inte slappna av för fem öre.Jag gick och spände kroppen och nästintill hackade tänder . Man gick bara och väntade på att telefonen skulle ringa och det gjorde den tillslut så halv tolv ca drog vi  hemmåt i full fart. När vi kom hem låg hon i farmors famn hur glad som helst och hade snackat på som bara den, skönt att det gick bra! Men de va kul att komma ut iaf, se lite folk och njuta av goda alkoholfriadrinkar. Ni kan ge er fan på att jag ska ut och dansa loss den dagen jag kan ta en öl eller två!




Idag så har vi haft matz föräldrar här på mat, även Anders och Elin kom på besök. Det har vart en skön dag. Fick upp en tavellist på Nellys rum. Och det har kommit så sjukt mycket snö, man vill bara ut och åka pulka, bygga snögrottor och ha varm choklad med ostmackor med sig. Åh det ska bli så roligt när Nellsingen växer upp och man ska få göra sånt man älskade göra som barn!


Nelly med en orakad morfar!

undra om jag har nå mer att bjussa på, ni får ursäkta språket jag använder när jag skriver förresten, svordomarna är liksom en del av mig men ska försöka bli bättre!
nej men ska väl kila vidare nu! HOPP!


Gud i skruven hur kunde jag glömma?! Vi träffade de ju syssling Tindra och Matz kusin Teres i fredags hemma hos gammelfarmor Marianne! Marianne hade bullat upp ordentligt med mackor, kakor och glass. Busade och fikade och där efter tog vi en vända ner på staden och kollade läget. Mycket trevlig dag!


Här har vi Tindra gammelfarmor och nelly!

Tvivlan!

Ja det förstod jag väl att jag skulle börja göra när jag väl skaffat en blogg! Tvivlar på att jag kommer vara duktig och skriva flitigt här inne, har sååå mycket annat att göra känns det som! So don't blame me om jag kommer med världens sämsta inlägg osv osv!

Idag har  jag och Nellsingen vart duktiga och kokat ihop kalops till pappa, jag lagar den bästa husmanskosten:)
Tog en promenix ner på staden och jag inhandlade, håll i er nu...en ögonkräm från biotherm 420:- mitt plånbok vart kanske inte helt överlycklig men va fan, jag unnar mig aldrig lyxiga hudvårds grejer.
Kom hem och bytte från vagnen till bilbarnstolen och gasade till Hedemora, skulle kolla om jag hittade nåt utifall de blir utgån på lördag.

Aja de får räcka ska bädda ner mig nu!


I går dog jag!

Ja för en kort sekund iaf! Skulle va duktig och göra rent fläkten i går (Matz jobb framöver). Sprutar på medel och ska till att putsa rent och kommer åt kanten som är vass och bred, AJ FAN! Jag vågade inte titta då jag kollar runt mig så är de blod på fläkten och till och med på stolsdynan, jag blir beordrad att sätta mig så Matz tog hand om mig. Akuten nästa , möter upp farmor som fick ta Nelly. Aja de jag vill komma till är att jag fick lov att sy, 7mm djupt blev de och de sattes 3 stygn. Jag låg som en liten unge och tjurade när dom skulle ge bedövningen JAG HATAR SPRUTOR, så jag dog (okej inte bokstavligt talat) men iaf! Hade dom haft bokmärken skulle jag fått ett för att dom tyckte jag var så duktig:) Åh herre gud sist man fick ett bokmärke va väl typ 15 år sen. När vi kom hem va Matz en riktig gentleman och åkte och köpte en STOR chokladkaka till sin skadade älskling, mmm kommer inte ihåg när jag klämde en chokladkaka ist?! Nu var jag verkligen värd det!

RSS 2.0