Cross och sol!



10.00, inpackade och fastspända och Nelly är redo för en fm lur i bilen, tummen och HarryHare i högsta hugg sen slocknade hon nästan på stört.  Vilket väder dagen har bjudit på, sol sol i massor på mina vinterbleka hud. Jag och Nelly parkerade oss intill Dannes cross buss och satt där i stort sett hela dagen förutom när vi va och hejjade på farbror Anders i finalen. Nelly har vart en glad liten spillevink hela dagen och hejjade på för fulla muggar. de va nog tack vare hennes hejjande som han tog hem första platsen:) Och jag har tammefan fått färg idag, röd på armar och bröst, JIHAA. I sommar ska jag va riktigt duktig och använda solskyddsfaktor och va rädd om min hy, har läst att de ska va en stor trend i sommar så de kör vi på!


Danne Matz Nelly och Wiklund!


Heffa och Nellisen!

Väl hemma i Avesta svängde vi in till Kryllan för att gratulera mammsen på hennes födelsedag, Grattis till henne!
sen bar de av för lite handling och hemma gjorde jag väldens godaste räksmörgåsar som vi mumsade på till kvällsmat!
Nu sitter jag här och ska snart hoppa i säng!

Raggarballar!

Vin och kvällsmys ute på ballkongen. Nu är de dator, tv och hockey! Snart dusch och säng...för i morgon bär de av till Hedesunda hela familjen för att hejja på farbror Anders på crossen. Annars en ljuvlig dag, promenad i solens sken! Ska inte sticka understolen med att jag har vart grymt sugen på utgång! Så nästa gång de vankas party, då vill ja shake some ass med er!  Raggarballe med sväng dörr, Ronny och Ragge is the shit! TJARÅ

Idag är de fredag!

Åh herre Gud fick precis syn på mina blommor i v-rummet,totalt ihop deppade, dom skulle nog piggas upp men lite omvård från mina "gröna fingrar" ( nu va ja jävligt ironisk ), När vi flyttade hit så satsade vi på levande blommor, och för mig är de en helt ny upplevelse då jag vuxit upp med plastblommor( Min far är allergo ). Men dom lever iaf, och de är jag jävligt stolt över! Dock har jag tröttnat på dom, allihopa skulle behöva bytas ut. Va gör man då med dom gamla? de är ju trost allt inge fel på dom! Ja vi får se va jag gör åt saken.

För övrigt så är Matz ute på en fisketur med Putte och Heffa, tänk vilket jävla tålamod man måste ha för att fiska,5 min och jag är uttråkad och sätter mig och fika resterande timmar...typ! Och dom som aldrig kommer hem med nå fisk, hur orkar dom? Pojkar!

Nelly sover sen 19.30. och jag har inte gjort nå vettigt alls sen dess, setat här och latat mig.
Vill börja träna nu, hård träna...bygga lite ben och rompa,som försvunnit när min vikt rasat neråt. Tamme fan, inte en jävla byxa sitter som den ska, alltid för stora i rumpan, slapphäng. Tittsen ska vi inte ens tala om, tataly gone, eko i bhn!

Åkte till Kryllan idag igen och hjälpte mamma med gardinerna som ska fållas upp, 1 avklarad 3 återstår, dessutom måste jag finslipa på den första som ändå vart lite för lång! Nelly har vart en glad liten bärfis idag, vi satt ute i solen i över en timme och myste. Men fastnade solens strålar på mig då? NEPP, jag är vitast totalt genomskinlig!

Meh va nu, Nelly låter från sitt rum! Nu blev de tyst. De är nog tänderna som spökar, kan känna att de är flera på g samtidigt, usch stackars lilla tuttenula! Nä va tvungen att gå in til henne, ta upp henne i famnen och sjunga en truddelutt. Hon luktar såå gott! Nu kan hon förhoppningsvis tryggt somna om igen!


Nu blir de lugna gatan framför tvn!


Perfect day!

What a beutyful day, de har ju vart t-shirt dag för fan! Va hem till Krylbo och hjälpte mamma med lite diverse saker!  Hon har väl tur som har mig, världens bästa dotter :) Men de kan ju inte bli annat när man har världens bäästa mamma heller ;)
Va ut och gick också jag och Nelly, eller hon låg i vagnen, jag gick, hon sov jag va vaken, hon va glad jag va glad och hela dagen har vart perfekt! Matz jobbade första dagen också efter sina sjukling dagar.

I morgon är de fredag och vi kanske ska träffa Elin och Julia :) Då kan Nelly och Julia krypa ikapp och visa sina nya framgångar, prata bebisspråk och va allmänt söta som bara dom kan.



Här kommer ett kort från när vi va i badhuset och badade, Matz och nelly och farfar i bakrunden!

Nu skiter ja i de här och skriver mer någon annan dag!


...

Hej måndag! Härligt har två stycken att ta hand om idag, först nelly såklart och sedan hennes pappa som är en sjukling idag, förkyld och jävlig! stackarn, så idag har man vart lite extra snäll! dessutom är nellys tredje tand påväg, så nu har hon en i underkäken och snart två gryn i överkäken.  den nedre har kommit upp rejält och bara lyser när hon drar till med ett stort smile, och jag smälter ungen är så jävla söt! ska försöka fånga de på bild. Har dessutom försökt lägga upp ett x antal videos men va fan gör ja för fel? Min blogg är så platt och tråkig och jag känner för att liva upp den lite! och jag biter på naglarna för fullt, dom ser ut som kattskit vill ja lova. Lillfingernageln är helt borta nästan, ah inte mycket kvar! Oj nu vaknade pruppen!  återkommer!


Lätta lite på samvtet!

Sitter här med dåligt samvete och lite ångest.  Eftersom att jag har vart för jävla dålig på att höra av mig till folk som hört av sig till mig, både telefonsamtal, sms  och annat dylikt har jag haft ruggigt svårt att somna på kvällen och sover så dåligt. Så för att lätta lite på samvetet så vill jag bara be om ursäkt. men jag har haft så mycket i min lilla ärthjärna att tänka på så jag har helt enkelt tänkt att jag ringer i morgon, svarar på de i morgon och poff så är allt som bortblåst, tills kvällen kommer och man ligger och grubblar, varför tog jag inte tag i de nu då?jag får göra de i morgon...osv så kommer man in i en liten ond cirkel och det händer absolut ingenting! Jag har nog kommit in i en fas då jag går på lågvarv och känner mig lite asocial. Men de ska bli bättring på det, ny dag,nya tag!

Idag kommer iaf Emilie över och snackar lite skit, jag hoppas på massa skvaller att gotta sig i ;)

Wow bara att få skriva av sig känns så mycket bättre, som en befrielse på nå vis. Hoppas ingen tagit illa vid sig för mitt dåliga beteende :/

Nelly 7 månader!



Då va de 7 månader sen våran lilla prinsessa kom till oss! 7 månader, är de inte sjukt vad tiden går fort? Så liten hon va, och världens finaste lilla flicka.

Idag är de myspys dag, har precis läst bok och sjungit inne i sängen och nu sover hon!

Påskhelgen!

Jahapp då har påsken passerat och är nu ett minne blott. Har inte haft någon tid för uppdat. här inne på hela helgen och orkar nog inte skriva allt i detalj.
Torsdag: Kusinera och faster från malmö anlände.
Fredag: Middag hos svärföräldrarna och kusinerna på besök under kvällen.
Lördag: Påskmiddag på Villagatan ,alla fotograferades av Jimmy som ska sättas in i en släktbok och  utgång på kvällen.
Söndag: Badhuset med Nelly och hennes farmor och farfar, där trivdes hon som fiksen i vattnet! Promenad från Avesta till Karlbo, restfest ute i Sonnbo.
Måndag: Städdag och handling, mat i Krylbo och lek i lekparken. TRÖTT som ett AS!

Helgen har bjudit på enastående väder och utsökt mat. Va så jädrans roligt att träffa kusinerna från Malmö då de va 4 år sedan vi sågs sist,hoppas verkligen de blir oftare framöver! Blir nog en tripp ner till dom redan i sommar då blir de bröllop mellan Robin och hans Emma!

Ska uppdatera lite bilder från helgen när jag får tid och ork!

Så i morgon återvänder vardagen till dom flesta och de känns sådär roligt!
Får se vad man hittar på, kan hända att de blir en slö/mys dag på Odengatan och familjen Olsson/Backius.

AAAHHH!!!!

Trots, jag säger bara trots! Mitt huvud är på bristningsgränsen!


PÅSKFAN!





jahapp bara att ladda inför  morgondagen, 2kg köttfärs ska rullas till fina små runda härliga köttbullar, Linn kommer över och hjälper mig! Det är ju snart påskafton och de vankas familjefest hos familjen Backius på Villagatan. drygt 25 pers ska fylla sina magar med  god påskbuffé. Morotskakorna vart klara igår med härlig limetopping. Våra kusiner och faster från Malmö kommer upp och ska stanna i några dagar, hoppas på lite utgång på påskafton!

Annars är de fullrulle om dagarna, Nelly har enegri så de räcker och blir över. Nu förtiden är hon inte alls lika nöjd över att bara sitta och leka, nu ska man va med så hon kan stå hela tiden.på bvc rekommenderade dom mig att ligga och läsa böcker så hon får lära sig varva ner lite.Så vi bäddar ner oss och myser i sängen med lite böcker.

Ikväll har jag känt mig lite uppe ivarv, blir så när de närmar sig högtider.

nej fan  nu ger ja upp. ska säta mig brevid pruppen och krams lite innan sängen!

Stochom!

Kanske är dags att skriva några rader igen?

Det blv en hel dag i den kungliga huvudstaden i fredags, farmor och farfar kom och hade en hel dag med lilla Nelly.
Vi åkte mot hornsgatan och parkerade, ringde Jimmy ( som inte hade en aning om att vi va där). Dom blev smått överraskade när vi sa att vi va alldeles utanför :) Alldeles brevid där han bor har evfa attling sin attelje och vem kommer inte ut precis när vi går förbi? Om inte självaste Efva, en av mina favoriter! Så sprudlande och vacker . Vi bjöds såklart in på en kopp svart och snackade massa skit. Sen tog dom med oss på en shoppingtur och vi avnöjt en god lunch. Tiden gick så fort, tillslut va vi tvungna att börja tänka på refrängen. Svängde av mot Barkarby innan hemfärd. ca 20.30 va vi hemma igen och vår lilla skrutt låg och sov så sött. Allt hade gått jätte bra här hemma, dom hade haft de riktigt härligt :)

Igår lördag hade det anordnats en fototräff nere i hyttan som jag och Vickan drog iväg på. Det börjades med en rundvandring och jag kan bara säga woow, vilken vacker miljö! Efter de va de make up och styling för hela slanten för de som skulle fotograferas,jag och Vickan gick mest runt och kollade läget.Runt 11 åkte pappa till tågstationen och hämtade upp jimmy som skulle vara med underdagen och dela med sig av lite tips osv.Kul och träffa honom igen:) Efter någon timme tröttnade vi och begav oss hemmåt. Hon till sig och jag till mig. Jag hade lite abstinens efter Nelly då jag knappt träffade henne på hela fredagen. Hämtade lite lunch och sen drog Matz ut på älven och jag tog med mig Nelly tillbaka till hyttan. Några ville ha med henne på en session men jag avböjde de. Dom ville linda in henne i nå svart lakan...njaa eftersom hon inte gillar blixten på systemkameran vi har hemma så ville jag inte utsätta henne för de.

Kvällen va tänkt för utgång men jag hade noll ork och kände mig helt borta i skallen så jag drog slutsatsen att de skulle nog inte slutat så bra. så de blev robinson och vid din sida och sen sängen. 01 ringde fader och ville ha skjuts hem, såklart man ställer upp!

Nu ska jag ge min älskling mat och sen ska vi nog hitta på nåt medans pappa Matz är ute och förösker hova in gammelgäddan!

Tjingeling!


Ny frillis = ny energi!

Yes igår va jag iväg till frissan och fick frisyren nytrimmad såååå härligt och jag är nöjd som fan! Hon varvade mörkblond och ljsblond i hela håret och nu ser de så naturligt och fint ut! Klöpp up phåret och fixade en lugg på de.
Nellys farmor va här och satt barnvakt, Nelly va en riktig liten tråkis som sov i hela 3 timmar och vaknade först när jag kom hem (9.30-12.30)



I dag har vi vart tillföräldragruppen och diskuterat kring barnomsorgen, dagis eller dagmamma, för och nackdelar.
Sen åkte vi ner en snabbis på stan och sen hem så Nellsingen fick sova och jag laga mat. Efter maten gick vi ut på en promenad hela familjen!

Och våran lilla skrutt gör nya framsteg hela tiden, nu har hon börja rest sig med stöd av saker och vill stå hela tiden, helst själv. Hon tror att hon är en superbäbis och kan stå på egna ben:) Så nu tycker hon att man ska sitta med henne nästintill hela tiden på golvet så hon kan stå och klänga på en! Idag satt hon i sängen och ställde sig upp mot sängkanten, tur vi har sänkt sängen ett snäpp!

I morgon blir det bvc och sen shopping på stan med Nellys gammelmormor!





LYCKAN!


RSS 2.0